PAKAO ZA NOVAKA: Đokovića čeka OGROMAN PROBLEM u nastavku sezone!

Autor:

Sport

02.04.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se ovako nešto nije desilo u svetu tenisa.

PAKAO ZA NOVAKA: Đokovića čeka OGROMAN PROBLEM u nastavku sezone!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev je uspeo da osvoji titulu na Mastersu u Majamiju, pošto je u velikom finalu porazio Janika Sinera sa 2:0 (7:5, 6:3).

Medevedev je na ovaj način stigao do četvrte titule na pet poslednih turnira na kojima je učestvovao, čime je jasno poslao poruku Novaku Đokoviću šta ga čeka u nastavku sezone.

Nakon titula u Roterdamu, Dohi i Dubaiju, kao i posle finala u Indijan Velsu, Medvedev je stigao do novog trofeja, čime je pokazao da je teniser koji se definitivno nalazi u najboljoj formi trenutno.

Prvi je do brejka u prvom setu stigao Siner, koji je došao do 3:2, ali je odmah u narednom gemu Rus uzvratio. Zatim nije bilo brejkova sve do 12. gema, kada je Danil oduzeo servis Sineru i tako stigao do vođstva.

Nastavio je budući svetski broj 4 u istom ritmu početkom drugog seta, stigao je odmah do prednosti od 2:0, ali se Italijan vratio u set. Ipak, to je trajalo samo kratko, jer je Medvedev došao do novog brejka, koji je sačuvao do samog kraja i tako osvojio titulu na Floridi.

Posle ovog trofeja, Danil Medvedev će od ponedeljka biti četvrti teniser sveta, dok će Janik Siner napredovati dve pozicije i biti deveti igrač planete. 

Podsetimo, na vrhu karavana će od ponedeljka ponovo biti promena, jer će prvi igrač sveta biti Novak Đoković, koji će na tom mestu smeniti Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading