MEGAPREOKRET! Novak OSTAJE bez bodova i PRVOG mesta: ATP oduzima Đokoviću poene!

Autor:

Sport

01.04.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što se vratio na prvo mesto, najbolji srpski teniser bi mogao da ostane bez istog.

MEGAPREOKRET! Novak OSTAJE bez bodova i PRVOG mesta: ATP oduzima Đokoviću poene!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najlepše moguće vesti dobio je Novak Đoković iz Majamija, pošto je Janik Siner izbacio aktuelnog šampiona Karlosa Alkarasa i skinuo ga sa čela ATP liste.

Italijan je učinio veliku uslugu srpskom asu, pošto je Španac gubitkom titule ostao i bez trona najboljih tenisera sveta, pa će Nole od ponedeljka ponovo vladati "belim sportom".

Ono što je, međutim, zabrinjavajuće jeste da čelnici ATP-a nameravaju da ponovo oštete Srbina, time što će mu oduzeti bodove sa Rolan Garosa.

Naime, Đoković je prošle sezone stigao do četvrtfinala Otvorenog prvenstva Francuske, gde je zaustavljen od kasnijeg šampiona Rafaela Nadala.

Spremao se Novak za novi pohod na titulu u Bulonjskoj šumi, međutim, iz Pariza su stigle loše vesti...

Foto: Tanjug/AP

 

Naravno, u pitanju je prvoaprilska šala, nadamo se da nam nećete zameriti, a našem Noletu želimo da ponovi rezultat iz Melburna i, posle Australijan opena, osvoji i drugi Grend slem u sezoni.

Podsetimo, prvi reket Srbije je dizao pehar u Bulonjskoj šumi dva puta, 2016. i 2021. godine, kada je posle preokreta i zaostatka od 0:2 u setovima, savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading