SRAMOTA! Žestoki napadi na Đokovića: Novaka RAZAPELI zbog podrške SRBIMA!

Autor:

Sport

31.03.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su oni normalni?

SRAMOTA! Žestoki napadi na Đokovića: Novaka RAZAPELI zbog podrške SRBIMA!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, ponovo se našao u centru pažnje javnosti.

Dok Srbin čeka kiks Karlosa Alkarasa u Majamiju za povratak na prvo mesto ATP liste, dočekao je da američki Senat izglasa ukidanje nacionalne deklaracije o vanrednom stanju izazvanom pandemijom koronavirusa, te sada može da uđe u ovu zemlju.

Pored ovih vesti, Đoković je dobio još jednu, a ona se graniči sa zdravim i normalnim razumom! Naime, Noleta su na društvenim mrežama razapeli i to zbog podrške srpskom narodu?!

Đoković je na skandiranje "Kosovo je Srbija" u dvorani "Aleksandar Nikolić" na meču Evrolige između Crvene zvezde i Valensije (92:73) reagovao podignutom rukom, te je podržao naš narod, a to je pojedinima očigledno zasmetalo pa su ga žestoko napali.

Jedan korisnik Tvitera napisao je da je Đoković "podigao pesnicu u znak podrške zastrašujućim šovinističkim anti-kosovskim povicima tokom košarkaške utakmice", što je naravno iznerviralo srpske navijače.

 

 

Sramni napadi na Đokovića su postali svakodnevnica, ali ubacivati čoveka kao što je Novak u ove prljave igre zaista prevazilazi granice dobrog ukusa.

Podsetimo, Novak Đoković trenutno je drugi teniser planete sa 7.160 bodova, odmah iza Karlosa Alkarasa koji ima 7.420. Ako Španac ne osvoji titulu u Majamiju gde je stigao do polufinala i igraće sa Janikom Sinerom, Nole će se vratiti na vrh ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading