KATASTROFA U MAJAMIJU: Grend slem šampion doživeo TEŠKU povredu - PROPUŠTA Rolan Garos!

Autor:

Sport

30.03.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove vesti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

KATASTROFA U MAJAMIJU: Grend slem šampion doživeo TEŠKU povredu - PROPUŠTA Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Teniski teren u Majamiju

Kanadska teniserka Bjanka Andresku doživela je tešku povredu na Mastersu u Majamiju, zbog čega je sigurno čeka višemesečna pauza.

Nesrećni trenutak se dogodio na duelu sa ruskom igračicom Ekaterinom Aleksandrovom, a Andresku je bila primorana da preda meč na startu drugog seta.

Odmah nakon duela ona je otišla da odradi sve moguće preglede, koji su na kraju pokazali da je kandaska teniserka pokidala dva ligamenta, zbog čega je čeka nekoliko meseci pauze.


- Rezultati su pokazali da sam na zglobu leve noge pokidala dva ligamenta. Ne znam kolika me pauza čeka, ali mislim da sam mogla da prođem i gore. Moram da idem dan po dan, optimista sam, nadam se da ću radom, rehabilitacijom i ponovnom pripremom, uskoro da se nađem na terenu. Sa rehabilitacijom sam već počela, obaveštavaću vas kako ide. Volim vas sve - napisala je Andresku na Tviteru. 

Foto: Tanjug/AP

Bjanka Andresku je svojevremeno bila 4. na WTA listi

U nedavnom intervjuu rekla da je zapravo razmišljala da se povuče iz tenisa, a kao razlog je navela konstantne probleme sa povredeama.

- Iskreno, morala sam da razmislim da li zaista želim da nastavim da igram tenis. Uopšte nisam bila srećna 2021. godinu. Mislila sam da će se sve samo pogoršati – istakla je tada Kanađanka.

Podsetimo, Bjanka Andresku je osvojila US Open 2019. godine, ali nakon toga kreću konstantni pehovi sa povredama. Propustila je čitavu 2020. godinu, ništa bolje nije bilo ni naredne sezone, a nije je bilo na terenu ni u prva tri meseca 2022. Nadamo se samo da će ovaj put uspeti da se vrati i da će problemi sa povredama konačno ostati iza nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading