HOROR U MAJAMIJU: Nekadašnji četvrti reket sveta doživeo UŽASNU POVREDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno nema sreće tokom cele karijere.

HOROR U MAJAMIJU: Nekadašnji četvrti reket sveta doživeo UŽASNU POVREDU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ekaterina Aleksandrova je obezbedila plasman u četvrtinu finala WTA turnira u Majamiju, ali verovatno na način na koji nikako nije želela.

Naime, ruska igračica je osvojila prvi set sa 7:6 protiv Bjanke Andresku, da bi joj kanadska teniserka predala meč u trećem gemu drugog seta, nakon što je doživela horor povredu.

Andresku je povela sa 2:0 u drugom delu igre, ali je u jednom poenu trećeg gema izvrnula zglob, zbog čega je momentalno morala da preda ovaj meč.

Osvajačica US Opena 2019. godine je vrištala od bolova, a zatim je i u kolicima odvedena sa stadiona u Majamiju.

- Žao mi je što se sve to dogodilo. Bilo je užasno gledati je u takvim bolovima. Ne možete da joj pomognete, a to je ono najgore. Nadam se da će uskoro biti u redu, želim joj brz oporavak - izjavila je posle meča Aleksandrova.

Ovo je samo jedna u nizu povreda koje je doživela Andresku, koja nikako nije uspevala da uđe u ritam nakon osvajanja grend slema, a kako je sama priznala, malo joj je nedostajalo da i završi karijeru. Nadamo se da se neće odlučiti na taj potez posle novog horora koji je doživela.

Aleksandrovu u četvrtfinalu očekuje duel sa Petrom Kvitovom koja je pobedila Varvaru Gračevu, 7:5, 7:6 (5).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading