NESTVARAN PEH PRED ZAVRŠNICU TURNIRA: "Polomio sam sve u članku - srećan sam što uopšte stojim na nogama!"

Autor:

Sport

02.03.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak koji će mu obeležiti celu karijeru.

NESTVARAN PEH PRED ZAVRŠNICU TURNIRA: "Polomio sam sve u članku - srećan sam što uopšte stojim na nogama!"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Aleksandar Zverev

Aleksandar Zverev je uspeo da izbori plasman u polufinale turnira u Dubaiju, pošto je u dva seta bio bolji od Italijana Lorenca Sonega.

Pred meč sa Andrejom Rubljovom, koji ga čeka u polufinalu, Nemac je pričao o povredi koju je doživeo prošle godine na Rolan Garosu.

- Prošle godine na Rolan Garosu bilo je prvi put da sam u mečeve sa Nadalom, Alkarasom ušao misleći da mogu da osvojim turnir i da ću ga ustvari i osvojiti. Očigledno je da nisam. Ne samo što nisam pobedio, već sam bukvalno polomio sve što sam mogao u članku. Bio je to težak period. Jurio sam za svojim snovima, a stvarnost se pokazala veoma drugačijom. To je bila velika škola, i veoma sam zadovoljan što je taj period iza mene. Posle takve povrede članka, srećan sam da uopšte stojim ovde sada. Vraćam se. Igram pristojan tenis ove nedelje i nadam se da će se to nastaviti - rekao je Zverev.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada je Aleksandar Zverev doživeo povredu

Novinare je zanimalo i da li jedva čeka duel sa Rafaelom Nadalom u Parizu, ali nisu dobili odgovor od Zvereva.

- Momci, sad smo u Dubaiju. Hajde da se fokusiramo na Dubai jer sam u polufinalu važnog turnira. Tek je februar. Rolan Garos kreće krajem maja. Ima još velikih turnira. Sad ne mislim na Garos, ni najmanje. Igram u polufinalu Dubaija protiv petog na svetu. Samo to mi je u glavi, a ne kako ću igrati na Rolan Garosu - zaključio je Zverev.

Podsetimo, prvo polufinale u Dubaiju čine Zverev i Rubljov, dok u drugom igraju Novak Đoković i Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading