ISPAO VELIKI FAVORIT: Novaku lakši put do titule u Dubaiju!

Autor:

Sport

01.03.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti pred start svog duela je saznao Đoković.

ISPAO VELIKI FAVORIT: Novaku lakši put do titule u Dubaiju!

Foto: ST/N. Mutić

Italijanski teniser Lorenco Sonego je stigao do velike pobede, pošto je u osmini finala turnira u Dubaiju savladao Feliksa Ožea-Alijasima sa 2:0 (7:6, 6:4).

U prvom setu ovog duela smo videli veliku borbu, nije bilo brejkova, pa se pitanje pobednika rešavalo u 13. gemu. Tu je Sonego bio bolji, pa je stigao do velike prednosti.

Sličan scenario smo videli u nastavku. U prvih šest gemova nije bilo brejkova, a onda je prvi šansu iskoristio Italijan, oduzeo je Alijasimu servis, a zatim sigurno odservirao do kraja za veliku pobedu u drugom kolu.

Na ovaj način je Sonego izborio mesto među osam najboljih, a tamo ga čeka novi težak duel, pošto će se sastati sa Sašom Zverevom, koji je tokom dana savladao Australijanca O'Konela sa 2:0.

Ova vest će svakako obradovati i Novaka Đokovića, pošto mu je Kanađanin jedan od težih rivala, a upravo ga je on pobedio u septembru prošle godine, na Rod Lejver kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Anonimus

02.03.2023 11:11

Po mom misljenju Sonego je najtalentovaniji igrac u italiji a mozda i sire. Nije se u potpunosti posvetio tenisu zbog muzike. Tukao je Noleta a u jednom setu cak sa sest nula. Moguce je da nas teniser sa njim igra finale!