NESTVARNI ŠOKOVI U MAJAMIJU: Ispali skoro svi VELIKI FAVORITI - Novak saznao nove LOŠE VESTI!

Autor:

Sport

28.03.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine se očigledno sve crta ruskom teniseru.

NESTVARNI ŠOKOVI U MAJAMIJU: Ispali skoro svi VELIKI FAVORITI - Novak saznao nove LOŠE VESTI!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Italijanski teniser Lorenco Sonego je napravio veliko iznenađenje na Mastersu u Majamiju, pošto je u meču šesnaestine finala sa 2:0 (6:3, 6:4) savladao domaćeg tenisera Frensisa Tijafoa.

Sonego je odigrao meč za pamćenje, a o njegovoj dominaciji najbolje svedoči podatak da je u celom susretu izgubio svega pet poena na svoj servis. U oba seta je napravio po jedan brejk, što mu je bilo sasvim dovoljno da izbaci sa turnira 12. nosioca i miljenika domaće publike.

Ovo nije bilo jedino iznenađenje u ovom delu žrebu, a možda još veće je priredio Fransisko Serundolo, koji je takođe sa 2:0 (6:2, 7:5) savladao šestog igrača sveta Feliksa Ožea-Alijasima.

Kanađanin je bio nemoćan u prvom delu igre, u nastavku je pružio bolji otpor, ali ni to nije bilo dovoljno da osvoji makar set protiv Argentinca, 31. na ATP listi.

Sada su poznati svi parovi osmine finala, a kada se pogleda žreb, jasno se vidi da se sve nacrtalo Danilu Medvedevu, koji će, kako je krenuo, vrlo brzo pripretiti Novaku Đokoviću na vrhu liste.

Naime, ruskog igrača u osmini finala čeka Kventin Alis, a među osam najboljih pobednik meča u kome se sastaju Kristofer Jubanks i Adrijan Manarino, pa bi ravno čudu bilo da Medvedev ne obezbedi plasman u polufinale.

Tu bi ga verovatno čekali Stefanos Cicipas ili Karen Hačanov, pa bi u polufinalu mogli ipak da vidimo spektakl. U gornjoj strani žreba, Karlos Alkaras je i dalje najveći favorit, a Španca će pokušati da ugroze prvo Tomi Pol, a zatim i Holger Rune, Tejlor Fric, Andrej Rubljov ili možda Janik Siner.

Podsetimo, Karlos Alkaras mora da osvoji titulu, ili će od narednog ponedeljka Novak Đoković ponovo biti prvi teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gagi

28.03.2023 16:33

Mora Alkaraz da igra finale da dostaslabijim od sebe.!! ccc