SRBIJA NA NOGAMA: Stigle fantastične vesti za naš tenis - Hrvati u NEVERICI!

Autor:

Sport

19.03.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvaran podvig srpskog igrača.

SRBIJA NA NOGAMA: Stigle fantastične vesti za naš tenis - Hrvati u NEVERICI!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović, osvojio je trofej na čelendžeru u mađarskom Sekešfehervaru pošto je u meču za titulu bio bolji od hrvatskog igrača Nina Serdarušića sa 2:0 (6:4, 6:3).

Naš igrač je bolje započeo duel, pa je već u petom gemu prvog seta stigao do brejka. Tu prednost je rutinski očuvao, pa je uspeo da osvoji prvi deo igre i stigne do velike prednosti.

Foto: Starsport

Srpski teniser Hamad Međedović

Slično je Međedović krenuo i u drugom setu. Već u trećem gemu je stigao do brejka prednosti, ali se Hrvat vratio u život. Ipak, u sedmom gemu drugog seta Hamad ponovo oduzima servis svom protivniku, a zatim sjajnim servisima potvrđuje brejk. Uspeo je i u devetom gemu da oduzme servis rivala, i da sa 6:3 u drugom setu stigne do velike pobede i titule u Mađarskoj.

Srpski teniser je pre ovog turnira bio 217. na ATP listi, ali ga uskoro, već od ponedeljka, čeka veliki skok, i ulazak među najboljih 200 igrača sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading