VUČIĆ "ZALUDEO" ŽAKLINU! Šolakova novinarka htela da provocira predsednika, pa dobila ODGOVOR KOM SE NIJE NADALA!

Autor: Republika

Vesti

19.03.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka tajkunske N1 televizija, Žaklina Tatalović, pokušala je da isprovocira predsednika pitavši ga da li misli "da zaluđuje narod".

VUČIĆ "ZALUDEO" ŽAKLINU! Šolakova novinarka htela da provocira predsednika, pa dobila ODGOVOR KOM SE NIJE NADALA!

Foto: ST/Dragan Kadić, TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/nr

Predsednik Aleksandar Vučić danas se obratio građanima Srbije povodom sastanka koji je održan u Ohridu.

Nakon obraćanja, novinari su postavljali pitanja, a jedno je stiglo i od Žakline Tatalović. Novinarka tajkunske televizije N1, vlasnika Dragana Šolaka, imala je nameru da isprovocira predsednika pitanje da li misli da zaluđuje narod.

- Hvala što ste uvek tako pristojni, kad govorite o zaluđivanju, to ste u 6. razredu učili. Ne samo da ne zaluđujem narod, narod zaluđujete vi notornim neistinama. Vi se samo vraćate, a moj pogled je uvek u budućnost. Već četvrti put me prekidaju, iako sam tri rečenice izgovorio. Da vam objasnim, mi ćemo da implemenitramo najveći deo stvari, neću ništa što se tiče UN i bilo kakvog de fakto ili de jure priznanja - rekao je Vučić i dodao:

Meni se čini da je ovo veoma jasno za svakog ko je pažljivo slušao. Da nismo prihvatali deo plana koji se odnosi na koncept i rad na implementaciji, mi bismo... Ovo je već sedmi put da me prekidate. Srećan sam što narod vidi da svi oni koji mrze mogu da ponude samo nepristojnost. Što se tiče posledica za Srbiju, idemo punim jedrima napred, ispunićemo da imamo 3 puta veću platu nego pre 10 godina. Što se tiče KiM, čuvaćemo ustav i celovitost Srbije. Narod zaluđuju lažovi, neodgovorni ljudi - istakao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (52)

Loading
Vuk

19.03.2023 13:14

Prljavi komentari i proste sugestije opozicionih novinara ne mogu ništa protiv ovoliko upućenog,pametnog i racionalnog državnika!

Goran

19.03.2023 13:15

Šta očekivati on tajkunskih novinara, svako pitanje ima za cilj da omalovaži Vučića. Jadni su.

Sofija

19.03.2023 13:16

Преседник Србије је уставна инстуција без обзира које на челу заслужује поштовање

Vladan

19.03.2023 13:20

Šolakovci u pokušaju da skupe jeftine poene naroda, misle narod naivan i glup....