ŠOK U AZIJI: Kraj za PRVOG NOSIOCA - Srbin u CENTRU PAŽNJE!

Autor:

Sport

24.02.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će pamtiti ovaj meč.

ŠOK U AZIJI: Kraj za PRVOG NOSIOCA - Srbin u CENTRU PAŽNJE!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović  plasirao se u polufinale čelendžera u Bengaluruu, pošto je u meču četvrtfinala ubedljivo savladao Čun Hsin Cenga 6:1, 6:2.

Srbin je odlično započeo duel, pošto je na samom startu stigao do duplog brejka, a prednost je rutinski zadržao do kraja prvog dela igre.

Drugi deo je Međedović takođe započeo brejkom, ali mu je Ceng istom merom uzvratio. Ipak, ponovo je naš teniser stigao do prednosti, a ubedljivom igrom je na kraju stigao do velike pobede, kojom je obezbedio plasman u polufinale.

Posle pobede nad dosta bolje rangiranim teniserom, pošto je Ceng 131. na svetu, Hamad je došao do svog najboljeg plasmana na ATP listi, pa će se naći na deobi 219. pozicije.

Ukoliko osvoji turnir tu se neće zaustaviti, već će zauzimati 186. mesto na ATP listi.

Naredni rival će mu u Indiji biti Australijanac Maks Pursel, koji je do polufinala stigao trijumfom protiv Italijana Luk Nardija, rezultatom 6:2, 6:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading