OTKRIVENO ko peva na Start Music Festu!

Autor:

Zabava

24.02.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će pevati na prestižnom festivalu Start Music Festu!

OTKRIVENO ko peva na Start Music Festu!

Foto: Promo

Pevačice Tanja Savić i Nataša Bekvalac održaće koncerte za pamćenje 10. i 11. marta u turističkom kompleksu “Grad Sunca” u Trebinju.

Najpopularniji Grad Sunca u Trebinju i ovog marta biće najtraženija destinacija među ljubiteljima dobrog provoda, budući da se 10 i 11 marta, očekuje dva koncerata za pamćenje najvećih muzičkih zvezda regiona!

 

Ovaj festivala počeće 10.marta spektakularnim nastupom najveće folk zvezde Tanje Savić a sledeće večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde neverovtne harizme – Nataše Bekvalac, koja će, kao i uvek, prirediti senzacionalni muzički šou o kome će se dugo pričati!

Organizator će se pobrinuti da audio-vizuelna produkcija pomeri granice svega viđenog, pružajući i izvođačima i publici priliku da uživaju u jedinstvenom, neponovljivom spektaklu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

25.02.2023 10:33

Jedva čekam nastup Nataše Bekvalac