UHVATILI SMO DRAŠKA STANIVUKOVIĆA SA MISTERIOZNOM CRNKOM: Nakon afere sa Tanjom Savić, ovu lepoticu ne ispušta iz ruku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.02.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi vam paparaco snimak Draška Stanivukovića sa misterioznom crnkom!

UHVATILI SMO DRAŠKA STANIVUKOVIĆA SA MISTERIOZNOM CRNKOM: Nakon afere sa Tanjom Savić, ovu lepoticu ne ispušta iz ruku! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/RTV Pink, Draško Stanivukovic

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković našao se u epicentru skandala sa pevačicom Tanjom Savić, o čemu su domaći mediji brujali nedeljama. Međutim, kao u svakoj ljubavnoj aferi, zatišje je preko noći nastupilo, pa pevačica, kao ni političar se više o tome ne izjašnjavaju u medijima. 

Foto: facebook.com/Mile Jović

Tanja Savić i Draško Stanivuković

 

No, sada smo Draška uhvatili u društvu atraktivne crnke, koja je javnosti za sada nepoznata. Naime, na Svetosavskom balu Draško je sa sobom poveo pratilju, a naše budno oko paparaca uhvatilo ga je u zagrljaju sa njom, naočigled svih prisutnih. 

Pokušali smo da saznamo ko je atraktivna crnka, koja je uspela da bude u snažnom zagrljaju gradonačelnika, no, niko nije želeo da otkrije njen identitet. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading