TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Pevačica IZGUBILA GLAS, ozbiljno joj ugrožena karijera!

Autor:

Zabava

20.02.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici doktor zabranio da peva.

TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Pevačica IZGUBILA GLAS, ozbiljno joj ugrožena karijera!

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Folk pevačica Tanja Savić preživljava dramu zbog toga što mora hitno na operaciju glasnih žica, jer je izdaje glas, koji je inače njen glavni instrument za rad. Ona je potvrdila da već neko vreme ima ozbiljnih zdravstvenih problema i da su joj lekari skrenuli pažnju na to, ali se i dalje nada da može da izbegne da ide pod nož, iako je to jedino rešenje.

- Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo pripazim, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile - otkrila je Tanja u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', te priznala da je često promukla i da je zbog toga veoma zabrinuta. 

Foto: Republika

Tanja Savić ima probleme sa glasnim žicama

Kako dalje saznajemo, ako Tanja ne bude slušala savete lekara karijera može da joj bude ozbiljno ugrožena, jer i posle hirurškog zahvata neko vreme ne sme ni da priča, a kamoli da peva.

- Posle takve intervencije i njen povratak na scenu može da bude upitan. Tu mala nepažnja može da joj promeni život. Neke njene koleginice su već pričale kroz kakav su pakao prošle dok im se nije povratio glas posle operacije. Tanja je inače po prirodi neodgovorna, pa je samim tim i veći rizik da nešto krene po zlu, jer ona nikoga ne sluša, pa ni doktore - priča izvor blizak pevačici. 

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić ne sme da peva

Inače, ona je pomenula i probleme koje još nije rešila i sa ocem svojih sinova Maksima i Đorđa, pa se osvrnula na razvod od Dušana Jovančevića.

- Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna dva-tri  meseca svakako. Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek - zaključila je Savićeva. 

I Kaća i Edita zbog  glasa išle pod nož!

Tanjine koleginice Katarina Grujić i Edita Aradinović imale su sličan problem i operisale glasne žice. Dok Kaća tvrdi da joj to nije trebalo i da je polipe na glasnicama mogla da reši i nehirurškim putem, te da se mnogo namučila u postoperativnom periodu, Edita kaže da je zahvaljujući ovoj intervenciji konačno postala žena. Naime, ona se pre operacije žalila kako se muči dok peva i da joj glas zvuči kao kod pokojnog Džeja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading