ŠPANAC SKOVAO PLAN ZA NOVAKA! Ne smem da SPUSTIM GARD!

Autor:

Sport

24.02.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će mu ovo uspeti?

ŠPANAC SKOVAO PLAN ZA NOVAKA! Ne smem da SPUSTIM GARD!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je posle fenomenalnog starta sezone i titule na Australijan openu, uspeo da se vrati na čelo ATP liste.

U ponedeljak će oboriti rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja na vrhu (imaće ih 378), te će uspeti da se upiše u istoriju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ipak, u nastavku sezone sledi mu velika borba za poziciju broj jedan sa Špancem Karlosom Alkarasom. Mladi teniser misli da ima recept kako da se vrati na vrh.

Đoković je trenutno najbolji na svetu, kao i jedan od najboljih u istoriji sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Sva trojica su dominirala u poslednjih 20 godina. Ne mogu da spustim gard, moram da idem od turnira do turnira ako želim da budem blizu Đokovića na rang-listi, iako je to što jesam već privilegija - istakao je Karlos Alkaras.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

 

Španac je trenutno na turniru u Rio de Žaneiru gde je stigao do četvrtfinala. Tamo će igrati sa srpskim teniserom Dušanom Lajovićem.

Ako osvojio turnir u Brazilu, Alkaras će u ponedeljak biti poravnat sa Đokovićem po broju bodova na ATP listi, ali će Srbin ostati broj 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading