BRANI NOVAKA! Medvedev JAVNO REKAO ono o čemu drugi ĆUTE!

Autor:

Sport

17.03.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus je rešio da progovori.

BRANI NOVAKA! Medvedev JAVNO REKAO ono o čemu drugi ĆUTE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser, Danil Medvedev, nalazi se u fenomenalnoj formi.

Medvedev je stigao do polufinala Indijan Velsa gde će se sastati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, a pred ovaj meč govorio je o brojnim zanimljivim temama.

Jedna od njih je i pritisak koji najbolji teniseri planete imaju, te je stao u zaštitu Novaka Đokovića kog često svi napadaju. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Novak Đoković

 

Pritisak nije lak, znate da uvek svi nešto očekuju od vas. To me je mnogo naučilo, jer kad sam imao 20 godina i kada sama tek stasavao, voleo sam društvene mreže. Volite da čitate sve komentare o sebi, u stilu, 'u redu, on će biti dobar', ili čak i one tipa, 'ne, on je loš igrač'. Kad ste mladi, ponekada im i odgovorite sa, 'uradiću nešto dobro' - rekao je Medvedev, pa dodao:

- Taj pritisak da ste broj jedan nosi i to da imate mnogo mrzitelja, to je normalno. Novak Đoković ima mnogo hejtera, čak i Rafa Nadal i Rodžer Federer ih nekako imaju. Pitate se, kako je to moguće? Ne bi trebalo da ih imaju…

Ruski teniser je na ovaj način rekao ono o čemu svi drugi ćute, a tema je više nego zanimljiva. Medvedev je trenutno šesti teniser planete sa 3.775 bodova a nema sumnje da će posle Indijan Velsa napredovati na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kimi

17.03.2023 10:21

Nameštaljka protiv Novaka.