MEDVEDEV PREDVIĐA NOVAKOV PAKAO: Ove reči Rusa izazvale su ZEMLJOTRES pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

08.03.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski as se oglasio o gorućoj temi, kako će Đoković proći u Parizu?

MEDVEDEV PREDVIĐA NOVAKOV PAKAO: Ove reči Rusa izazvale su ZEMLJOTRES pred nastavak sezone!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Danil Medvedev, bivši svetski broj 1, govorio je o poteri za Novakom Đokovićem, koji se trenutno nalazi na čelu ATP liste.

Rus je zadovoljan svojim nivoom forme, a Noletu predviđa veliki izazov na predstojećem Rolan Garosu, gde će konkurencija biti žestoka.

Veoma sam zadovoljan svojim tenisom i to je važno. Kada dođete do vrha na ATP listi, morate da igrate dobro na grend slemovima i mastersima. Nisam uspeo to da uradim na Australijan openu, pa je bilo dosta izgubljenih poena. Ali ima još mnogo turnira u godini i ako nastavim ovako, popraviću štetu. To nije lako, ali pokušaću - počeo je Medvedev za španski "As", a potom je analizirao "opsesiju" Srbina:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Novak je opsednut jer je želeo da obori sve rekorde i to i dalje pokušava. Mislim da će mu Rolan Garos biti težak. Ali svi ostali rekordi... Mnogi su već njegovi. Verovatno nemam vremena, niti veštine i talenta da oborim ove teniske rekorde. Ali učiniću sve što mogu da povratim kontrolu. DA bih to uradio. moram da osvajam slemove i masterse - kazao je ruski teniser.

Podsetimo da je Moskovljanin nadigrao najboljeg igrača ikada u polufinalu Dubaija, potom je bio bolji i od sunarodnika Andreja Rubljova, čime je stigao do treće titule u isto toliko nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading