PONEKAD JE POPUT ANTIHEROJA, ALI... Amerikanka poslala JAKU PORUKU, svi treba da čuju OVE REČI o Đokoviću!

Autor:

Sport

08.03.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je šta da kaže o najboljem teniseru planete.

PONEKAD JE POPUT ANTIHEROJA, ALI... Amerikanka poslala JAKU PORUKU, svi treba da čuju OVE REČI o Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se sjajnim igrama na startu sezone vratio na prvo mesto ATP liste.

Đoković je osvajanjem Australijan opena ponovo došao na tron, a kasnije je oborio rekord legendarne Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu liste. 

Stigao je i do polufinala u Dubaiju, a u Indijan Velsu neće učestvovati jer kao nevakcinisani stranac ne može da uđe u Sjedinjene Američke Države. Nade za Majami ima, sudeći prema rečima guvernera Floride Rona DeSantisa, koji je otkrio kako Nole legalno može da uđe u zemlju, a sada je Amerikanka Kris Evert, inače proslavljena teniserka, stala u zaštitu Srbina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Da, što više neko govori Novaku da ne može nešto da uradi, to je odlučniji. To mu daje dodatnu snagu, ima veću želju da uspe, da pokaže svima da je u pravu, da potvrdi svoj stav. Ponekad je poput antiheroja, čini se da je uvek na nivou zadatka kada ga neko izazove ili mu kaže ne - istakla je Kris Evert, pa dodala:

- Kada Novak ne igra, svako može da pobedi. A ako učestvuje na turniru, uvek će biti favorit. Dakle, iako ne može da igra na svim turnirima zbog vakcinacije, mislim da to nije važno. On je broj jedan u svetu. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Za kraj, posvetila se i tituli koju je Nole povređen osvojio na Australijan openu.

- Bila sam zadivljena što je mogao da igra u tom stanju. Može da savlada skoro sve. On je mentalno tako jak i tako usredsređen na svoj cilj. To je samo potvrdilo koliko je psihički snažan. To je neverovatno. On je neverovatan - zaključila je Evert.

Novak je trenutno promenio planove za ovu sezonu jer ne može da uđe u Ameriku, pa se trenutno sprema za sezonu na šljaci, a ako se nešto promeni mogao bi da učestvuje na turniru u Majamiju koji počinje 19. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading