NOVAK JE SVIMA TRN U OKU! Alkarazov trener PRIČAO o Đokoviću! Evo zašto u Srbinu vidi PRETNJU, a ne u Nadalu!

Autor:

Sport

08.03.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as "belog sporta" Huan Karlos Ferero istakao je da najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića vidi kao najveću prepreku za njegovog pulena.

NOVAK JE SVIMA TRN U OKU! Alkarazov trener PRIČAO o Đokoviću! Evo zašto u Srbinu vidi PRETNJU, a ne u Nadalu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nekadašnji osvajač Rolan Garosa (2013. godine) i finalista US Opena (2014.) smatra da je konkurencija žestoka.

- Naravno, biće tu još velikih tenisera koje treba pobediti da bi se osvojio gren slem, ali Novak će biti najopasniji. Mi ćemo probati da nađemo naš način za uspeh - rekao je Huan Karlos Ferero.

Karlitosov trener nije propustio ni da spomene i Rafaela Nadala, za zemljaka kaže da nije za otpisivanje.

- Rafael Nadal je prošle godine osvojio dve najveće titule a to je mnogo. Igraće manje turnira u budućnosti, ali ako bude konkurentan, nema razloga da još razmišlja o povlačenju. Voleo bih da Karlitos što više igra i protiv Rafe i protiv Novaka. Njemu je mnogo žao što se nikada nije suočio sa Rodžerom Federerom. A i meni je - mišljenja je Ferero.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Osvrnuo se potom kako je uošte došlo do njegove saradnje sa Karlosom Alkarazom.

- Njegov otac je vodio klub u Mursiji. On je i trenirao Karlitosa dok je bio dečak. Ali kada se razvio, nije hteo da meša uloge oca i trenera. Tada mi je ukazao poverenje da ja preuzmem brigu o njegovom sinu. Karlitos se preselio kod mene u akademiju i to je bio dobar potez, jer je akademija mnogo više nego samo rad sa trenerom. Mi imamo sve što je igraču potrebno, fizioterapeuta, psihologa, kondicionog stručnjaka, iskustvo - istakao je Huan Karlos Ferero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading