BUM! Navijači ODUŠEVLJENI, Rodžer Federer NAJAVIO POVRATAK!

Autor:

Sport

04.03.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac je svojom objavom "zapalio" društvene mreže.

BUM! Navijači ODUŠEVLJENI, Rodžer Federer NAJAVIO POVRATAK!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer jedan je od najboljih tenisera u istoriji ove igre.

Švajcarac je godinama bio u samom vrhu, te je sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom činio veliku trojku koju je retko ko mogao da pobedi.

Godine su stigle, Federer se povukao i "okačio je reket o klin", ali je jednom objavom na društvenim mrežama ipak uspeo da oduševi sve svoje navijače. Švajcarski teniser najavio je da će prisustvovati jednom turniru ove sezone, te je istakao da će se vratiti na Lejver kup koji se igra u Vankuveru.

 

 

Da li će u Kanadu stići kao posmatrač ili će povratak biti i onaj na terenu ostaje da se vidi, jedno je sigurno, internet je "izgoreo" zbog ove objave, a Federer je našao način da zaintrigira javnost.

Podsetimo, Rodžer Federer povukao se iz sveta tenisa upravo na Lejver kupu u Londonu, a tokom svoje blistave karijere 302 nedelje bio je najbolji teniser sveta. Takođe, sedam puta bio je šampion Vimbldona i jedini je igrač koji je pet puta zaredom uzimao US Open i Vimbldon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gagi

06.03.2023 09:05

Sve je jasno ,zabraniti da nole igra na dva mastersa amerika i australija i eto 22 masters za Debila Rodzera.