PRELEPA RUSKINJA OČARANA NOVAKOM! Objavila sliku sa Đokovićem i napisala: FALIO JE TVOJ OSMEH! (FOTO)

Autor:

Sport

03.03.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je glavna zvezda u Dubaiju.

PRELEPA RUSKINJA OČARANA NOVAKOM! Objavila sliku sa Đokovićem i napisala: FALIO JE TVOJ OSMEH! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković u ovim trenucima igra meč protiv Danila Medvedeva u polufinalu turnira u Dubaiju.

Srbin je glavna zvezda u ovom bliskostočnom gradu ovih dana, posle mečeva gotovo sat vremena ostaje duže i svima potpisuje autograme, a zanimljivo je da svoje slobodno vreme uglavnom provodi na plaži.

Tamo ga je zaustavila i jedna ruska lepotica, izvesna Darija, koja je sa veliki oduševljenjem svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju sa Novakom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria ✨ (@oneedaria)

 

- Drago mi je što je Novak uživao na plaži pred večerašnji meč, iako je falio njegov osmeh. Meč sa Medvedevim ne sme da se propusti. Šteta to ja ne mogu biti na tribinama, sledeći put - napisala je Darija uz sliku sa najboljim teniserom planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dr Miggyy

04.03.2023 16:35

Slika Đokovića sa ruskom "bombicom" je super, osim za Jelenu. Ishod, Novak završio turnir pre roka u Dubajiju. Ostaje Dubaji i "bombica", a Đoković ide dalje. A gde? Kako nije dobio dozvolu da ode u SAD, jer je nevakcinisan protiv korone, može da se druži i sa "bombicom" pa makar bila i iz bratske Rusije. Ko će kome ako ne svoj svome. Nole samo hrabro i bez straha.