VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin ponovo ODUŠEVIO planetu - zbog ovakvih stvari je NAJVEĆI IKADA! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počistio je Hurkača, pa dospeo u centar pažnje.

VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin ponovo ODUŠEVIO planetu - zbog ovakvih stvari je NAJVEĆI IKADA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, nastavio je da blista na turniru u Dubaiju.

Nole je u dva seta savladao Poljaka Huberta Hurkača (6:3, 7:5), plasirao se u polufinale ovog turnira gde će u petak posle 16 časova igrati protiv Danila Medvedeva, ali je ponašanjem van terena još jednom oduševio planetu.

Đoković je po završetku meča strpljivo provodio vreme sa navijačima sa kojima se fotografisao, razgovarao, ali i delio autograme, te im je ulepšao dan i napravio uspomenu za ceo život.

 

 

Pred meč protiv Medvedeva Đoković je istakao da zna šta ga čeka.

Danil je jedan od najboljih igrača na svetu poslednjih pet godina. Pobednik je grend slema, bivši broj jedan. Nema šta tu da se priča. Njegov kvalitet je jak pogotovo kada morate da se suočite sa njim na tvrdoj podlozi. Pomalo je nalik Hurkaču u tim servis gemovima. Voli brzo da prolazi kroz njih. Igrali smo dosta puta. Znam šta mogu da očekujem, gledao sam kako igra. U seriji je, osvaja turnire, mislim da je još jedan uzeo pre Dubaija, nisam siguran. Ima dobru seriju. Ni ja nisam imao lošu seriju, tako da smo obojica u dobroj formi i nadam se dobrom meču - istakao je Novak Đoković.

U drugom polufinalnom meču snage će odmeriti Aleksander Zverev i Andrej Rubljov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading