JAKO ČUDNA LISTA: Novak NIJE u top deset - Đoković NI BLIZU vrhu!

Autor:

Sport

23.02.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete prepustio je drugima da dominiraju na ovom polju.

JAKO ČUDNA LISTA: Novak NIJE u top deset - Đoković NI BLIZU vrhu!

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković godinama unazad važi za jednog od najboljih tenisera, ali i sportista planete.

Srbin se posle Australijan opena vratio na prvo mesto ATP liste, a već u ponedeljak oboriće rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu i sa 378 sedmica ući će u istoriju.

Imaće priliku Nole do kraja sezone da pomeri još neke granice i ispiše rekorde, poput onog po broju osvojenih grend slem trofeja, ali na jednoj listi je on ipak daleko od prvog mesta.

O čemu se zapravo radi?

Novak se u Beogradu obratio medijima i govorio je o brojnim zanimljivim temama, a na ruci je nosio elegantni sat marke "Iblo" (Hublot), kompanije sa kojom od 2021. ima sponzorski ugovor. U pitanju je sat "Hublot Big Bang Meca 10 ceramic" koji je moguće kupiti i u slobodnoj prodaji. Na zvaničnom sajtu kompanije Iblo košta 24.100 dolara i ovaj sat je daleko od najskupljeg u svetu sporta.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković na ruci nosi elegantni sat marke "Iblo"

 

Prvi na ovoj listi je Flojd Mejveder i njegovu ruku krasi sat "Jacob & Co. 'Billionaire Watch" vredan čak 18 miliona dolara, a sve zato što je ukrašen sa 260 karata smaragdno izrezanih dijamanata i dijamantskom narukvicom.

Posle njega sledi Odel Bekam Džunior (američki fudbal) čiji sat marke "RIšar Mil" koji košta 1.95 miliona dolara, pa Serena Vilijams čiji sat takođe probija milionski iznos ("Audemars Piguet Diamond Outrage" od 1.25 miliona dolara).

U top pet su još i Rafael Nadal, koji takođe nosi "Rišar Mil", samo specijalizovan za njega (725.000 dolara), a potom je tu Kristijano Ronaldo sa roleksom koji u slobodnoj prodaji košta 500.000 dolara.

Nole na ovoj listi nije ni u top deset što govori o njegovoj skromnosti jer kada sportski rezultati i društveno-koristan i humanitarni rad nisu u centru pažnje, Đoković jednostavno ne želi da bude u prvom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading