IZ NEBA, PA U REBRA: Srbin otpustio trenera! Hrvat se momentalno oglasio

Autor:

Sport

16.02.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zna ko će biti novi šef stručnog štaba našeg tenisera.

IZ NEBA, PA U REBRA: Srbin otpustio trenera! Hrvat se momentalno oglasio

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović ima novog trenera.

On je prvo otpustio Davida Nalbandijana sa kojim je do sada sarađivao, a onda je na mesto šefa svog stručnog štaba postavio Hrvata Ivana Cinkuša.

Cinkuš je do tog trenutka bio trener svog sunarodnika Marina Čilića, ali Kecmanovićev poziv nije mogao da odbije.

- Budući da je Kecmanović dao otkaz Nalbandijanu, pitao me da li bih želeo da mu se pridružim. Obavestio sam Marina, on je rekao "OK", i to je bilo to. Prvi zajednički turnir biće nam Akapulko. Dečko igra dobar tenis, samo mu fali malo pozitive. Sad je u Dalasu izgubio meč od Gomesa, koji je trebalo da dobije i rekao sam mu da ću doći pre Akapulka da odradimo nekoliko treninga i da se upoznamo. Kecmanović je mlad igrač i treba mu rada i discipline, a ne da bude prepušten sam sebi. Koliko sam shvatio iz njegovih reči, u saradnji sa Nalbandijanom dosta toga nije bilo definisano - poručio je Cinkuš.

Republika

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Kecmanović trenutno igra na turniru u Delrej Biču, gde se plasirao u četvrtfinale, a pomenuto takmičenje u Akapulku kada će početi njegova saradnja sa Cinkušem na programu je od 27. februara do 5. marta.

Podsetimo, Lajović nije prvi srpski teniser kome je Hrvat trener, već je ista situacija i sa Novakom Đokovićem koga trenira Goran Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading