RAZBESNEO SVE, PA SE IZVINJAVAO! Novakova POVREDA u centru pažnje!

Autor:

Sport

16.02.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači najboljeg tenisera planete naterali su čuvenog novinara da se pokaje zbog svojih reči.

RAZBESNEO SVE, PA SE IZVINJAVAO! Novakova POVREDA u centru pažnje!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković vratio se na vrh ATP liste osvajanjem Australijan opena.

On je u finalu bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6), stigao je do desete titule u "zemlji kengura", 22. grend slem trofeja po čemu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom, a narednog ponedeljka stići će i čuvenu Nemicu Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu liste najboljih tenisera ili teniserki (u ponedeljak Nole počinje 377. nedelju kao prvi igrač planete).

Da situacija bude zanimljivija - Novak je Australiju pokorio povređen! Pokidao je Nole mišić zadnje lože za tri centimetra, a sada je njegova povreda ponovo došla u centar pažnje, sve zahvaljujući loše prenetoj informaciji poznatog teniskog novinara Žozea Morgada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

On je na Tviteru objavio da je francuski teniser Ugo Umber doživeo istu povredu na turniru u Monpeljeu, te da je zbog toga predao meč protiv Alehandra Davidoviča Fokine.

- Javljam se da vam saopštim novosti. Pregledi su pokazali da sam usled šoka i pada pokidao mišić za tri centimetra i na sve to imam lep hematom! Nekoliko nedelja ću se oporavljati. Jedva čekam da se vratim na teren - napisao je Francuz na društvenim mrežama. 

 

 


Žoze Morgado je preneo ovu informaciju na Tviteru i pogrešio, po mišljenju navijača Novaka Đokovića. Oni su ga oštro napali da je nije u pravu, te je Morgado na kraju morao i da se izvinjava.

 

 

 

 

Zaista, jako zanimljiva situacija na društvenim mrežama koja se na kraju završila bez većih incidenata jer je Morgado priznao svoju grešku, a navijači su se smirili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading