ČISTA EMOCIJA! Navijačica ZAPLAKALA zbog Novaka Đokovića, Srbin reagovao kao pravi GOSPODIN! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.02.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete ponovo se našao u centru pažnje.

ČISTA EMOCIJA! Navijačica ZAPLAKALA zbog Novaka Đokovića, Srbin reagovao kao pravi GOSPODIN! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Deluje da će 2023. godina biti istorijska za Novaka Đokovića.

Odlično je ušao u tenisku sezonu, vratio se na vrh ATP liste osvajanjem Australijan opena i najavio da će ispisati nove stranice istorije sporta.

On je u finalu u Melburnu bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6), stigao je do desete titule u "zemlji kengura", 22. grend slem trofeja po čemu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom, a narednog ponedeljka stići će i čuvenu Nemicu Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu liste najboljih tenisera ili teniserki (u ponedeljak Nole počinje 377. nedelju kao prvi igrač planete).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Sada Đoković uživa sa porodicom, suprugu Jelenu vodio je na koncert Željka Samardžića u Novom Sadu za Dan zaljubljenih, a, takođe, sa nestrpljenjem čeka odluku američkih vlasti da li će moći da uđe u ovu zemlju posle čega će, vrlo verovatno, imati i dosta jasniji kalendar takmičenja.

Novaka navijači saleću na svakom koraku, a posebno je emotivan bio susret sa jednom ljubiteljkom njegovog lika i dela koja je zbog srpskog tenisera čak i zaplakala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mona (@moonmejrinikolic)

 

Govorila je navijačica koliko voli Đokovića, a on je reagovao kao pravi gospodin, pa je u dva navrata zagrlio. 

Sve ovo sigurno mu daje snagu da nastavi sa fenomenalnim rezultatima, a priliku da osvoji novi turnir imaće u Dubaiju gde će prvi put nastupiti od Australijan opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading