OZBILJNE OPTUŽBE! Odrekla se SVOJE ZEMLJE, a sada iznosi JEZIVE tvrdnje: Novakovi navijači mi PRETE SMRĆU!

Autor:

Sport

14.02.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči teniserke upućene fanovima najboljeg tenisera planete.

OZBILJNE OPTUŽBE! Odrekla se SVOJE ZEMLJE, a sada iznosi JEZIVE tvrdnje: Novakovi navijači mi PRETE SMRĆU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se odličnim igrama na početku sezone vratio na prvo mesto ATP liste.

Nole je osvojio Australijan open po deseti put, to mu je bio i 22. grend slem trofej po čemu se izjednačio sa Špancem Rafaelom Nadalom, a sve to je uradio uz povredu mišića.

Ovu povredu mnogi nisu shvatili ozbiljno pa je tako Arina Rodionova, trenutno 316. teniserka planete koja se odrekla Rusije i uzela državljanstvo Australije, sve prokomentarisala na jako ružan način.

Imam pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži i istraživala sam malo… Trebalo bi da budem u redu do sutra - rekla je ironično Rodionova, aludirajući na povredu prvog tenisera sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Povreda Novaka Đokovića

 

Usledila je žestoka reakcija navijača Novaka Đokovića, a Rodionova je istakla da je čak dobila i pretnje smrću!

Ne znam zašto dobijam pretnje smrću od Novakovih navijača. Neki misle da sam se šalila. Pucanje mišića nije šala, ljudi zbog toga završe u bolnici, danima ne mogu da hodaju. Neki mogu da osvoje grend slem, a mi ostali moramo na pauzu. Pretpostavljam da niste pristalice vakcina, ali sam sigurna da će vakcinacija protiv besnila uraditi čuda -  nastavila je Rodionova sa provokacijama, a sve je preneo sajt "championat.com".

Ovo su zaista ozbiljne optužbe i teške reči, a pitanje je da li Rodionova ima dokaze za tako nešto. Podsetimo, o Novakovoj povredi govorio je i Kreg Tajli, direktor Australijan opena.

- Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam. Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, nosio se sa tim ekstremno profesionalno - istakao je Tajli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading