SLUČAJ "DOPING": Nema šanse da se to desilo!

Autor:

Sport

10.02.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji svetski broj jedan proživljava teške trenutke, ali ima podršku.

SLUČAJ "DOPING": Nema šanse da se to desilo!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Simona Halep

Teniski svet prošle godine potresla je informacija da je nekadašnja prva teniserka sveta, Simona Halep, bila dopingovana, te da je zbog toga i suspendovana.

Mnogi su krenuli u odbranu Rumunke, a njen bivši trener Daren Kejhil tvrdi da veruje da je došlo do jednog velikog nesporazuma.

Mnogo mislim na Simonu i osećam se loše svaki put kad pomislim kroz šta sve prolazi. Nemam mnogo vesti, ali razumeo sam da će biti neko saslušanje ovog meseca gde će joj dati priliku da iznese svoje viđenje - istakao je Kejhil.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Simona Halep

 

Kejhil je potom istakao da je spreman da brani Simonu Halep gde god to bude trebalo.

Dao sam izjavu povodom tog slučaja i spreman sam da do kraja branim to što sam rekao, zbog njenog integriteta i njenog teniskog DNK. Nema šanse da je ona varala. Ona je sjajna žena i sjajna osoba. Nema teorije da je mogla da uradi bilo šta pogrešno - zaključio je nekadašnji trener rumunske teniserke.

Simona Halep postala je prva teniserka sveta 2017. godine. U svojoj bogatoj karijeri ima osvojen Rolan Garos i Vimbldon, na Australijan openu je igrala finale, a na US Openu polufinale.

Tokom karijere zaradila je preko 40 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading