AUSTRALIJANAC IZAZVAO DAR-MAR! Novak dopingovan? Svetska zavera protiv Đokovića, ovo se ne zaboravlja!

Autor:

Sport

12.01.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške i bedne optužbe!

AUSTRALIJANAC IZAZVAO DAR-MAR! Novak dopingovan? Svetska zavera protiv Đokovića, ovo se ne zaboravlja!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Januar je mesec Australijan opena i nadamo se novih pobeda Novaka Đokovića. Ovo je idealan trenutak da se prisetimo kako je tamošnji teniser Džon Milman svojevremeno stao na stranu srpskog asa, kada je ceo svet napao našeg Noleta u nadi da mu naruše kredibiltet pa i samu karijeru.

Milman je prokomentarisao je svojevremno na Tviteru snimak Novaka Đokovića sa polufinalu Mastersa u Parizu koji je podigao veliku buru.

 

 

Svet je obišao snimak iz dvorane Bersi na kom se vidi kako je fizioterapeut Ulises Badio u jednoj pauzi u flašicu vode sipao neki lek, vodu je promućkao i dao devojčici koja skuplja loptice da je odnese Novaku. Neko je to snimio i objavio na društvenim mrežama, a onda su krenule priče o tome kako su u pitanju nedozvoljene supstance i kako se Đoković dopinguje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Milman

- Situacija je privukla previše pažnje. Smešno je misliti da se nešto dešava. Stadion pun, kamere svuda, a piće se meša u loži. Mislim, koristite logiku, možda jednostavno ne žele da drugi shvate njihovu prednost. Osim toga, ekipe u svlačionici uvek pripremaju piće u neoznačenim flašama i stavljaju u frižider. Programi treninga i upotreba suplemenata su poslovna tajna - napisao je Milman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milovan

12.01.2023 22:57

Nemogu da se pomire sa činjenicom da je Nole najbolji sportista svih vremena