ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Potres u Melburnu zbog SRAMOTE Australijanaca!

Autor:

Sport

12.01.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac uzburkao strasti uoči Australijan Opena.

ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Potres u Melburnu zbog SRAMOTE Australijanaca!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Pet Keš, šampion Vimbldona iz 1987. godine, žestoko je kritikovao odluku Teniskog saveza Australije da ustupi "Rod Lejver arenu" za egzibicioni meč Novaka Đokovića i Nika Kirjosa.

Prilično neobično, teško je poverovati. Teniski savez Australije organizuje događaj na Centralnom terenu, za Nika i Đokovića – ne znam, da li će Novak da igra, da li se povukao (sa tog meča)? U kojoj zemlji, na kom Grend slemu – da li bi Vimbldon ustupio centralni teren ili teren broj jedan jer Endi Mari hoće da igra trening-meč? Teško je verovati da bi Rolan Garos tako nešto organizovao. Postoji dečji dan ili šta god, idi igraj to. To se na Rolan Garosu ne bi desili - naveo je Keš, a potom je dodao:

Baš su pomogli Niku da igra neke mečeve i radi ovo, ne znam…

Republika

Foto: Tanjug/AP

Keš "zagrmeo" - Australija "gura" Kirjosa

Amerikanac ne daje velike izglede Kirjosu da trijumfuje na Australijan Openu.

Nisu velike šanse. Imao je ograničene pripreme. Očekujemo dosta od njega. Ako stigne do druge nedelje to bi bilo baš dobro - istakao je Keš.

Podsetimo da će Srbin i Australijanac na teren u petak od osam časova i 30 minuta, a karte su ekspresno "planule" za manje od sat vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading