PADAJU SVE MASKE U MELBURNU: Đoković SUROVO ISPROZIVAO zapadne licemere zbog Nadala -dosta mu je NEPRAVDE!

Autor:

Sport

23.01.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno obraćanje Srbina tokom konferencije za medije.

PADAJU SVE MASKE U MELBURNU: Đoković SUROVO ISPROZIVAO zapadne licemere zbog Nadala -dosta mu je NEPRAVDE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković oštro je zamerio delu svetske javnosti (prvenstveno Zapadu) na činjenici da postoji sumnja da li je on zaista povređen. Nole je u osmini finala Australijan opena deklasirao domaćeg tenisera Aleksa De Minora, a svoju situaciju je očigledno uporedio sa Nadalovom, mada nije želeo nikoga da imenuje.

To ostavljam njima. Tim ljudima koji sumnjaju. Neka sumnjaju i dalje. Interesantno je da se samo u moju povredu sumnja, a kada se neko drugi povredi, to utiče na njih. Onda su oni žrtve, a ja sam igrač koji se pretvara. To je vrlo interesantno. Znate o kome se radi tačno - izjavio je Đoković, a potom je nastavio u jednom dahu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dvostruki aršini - Nole je "folirant", a Rafa?

Nemam osećaj da moram nekome da dokažem. Imam snimke od pre dve godine i ove godine. I MRI i ultrazvuk što će dokazati. Da li ću to objaviti, ne znam, možda. Navikao sam da se suočavam sa tim. To me još više motiviše, daje mi snagu.

Novak je očigledno isprovociran dešavanjima minule dve godine.

Padaće mnoge maske. Pogotovu maske koje su se stvorile u poslednje dve godine sa ovim situacijama koje su se stvorile tokom pandemije. To me baš interesuje šta će budućnost da donese, ne samo u sportu - dodao je srpski as.

Podsetimo, Đoković će u četvrtfinalu u sredu igrati protiv šestog reketa sveta, Rusa Andreja Rubljova, koji ga je pobedio prošle godine u finalu Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading