VRATIO MU SA KAMATOM: Novak PONIZIO De Minora zbog ODVRATNIH reči koje mu je prošle godine Australijanac uputio

Autor:

Sport

23.01.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković vratio Aleksa na fabrička podešavanja.

VRATIO MU SA KAMATOM: Novak PONIZIO De Minora zbog ODVRATNIH reči koje mu je prošle godine Australijanac uputio

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Aleks De Minor

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavio je put ka jubilarnoj desetoj tituli na Australijan openu, odnosno 22. grend slem trofeju u karijeri, pošto je u osmini finala turnira u Melburnu ponizio domaćeg igrača Aleksa De Minora.

Nole je Australijanca počistio s terena za nešto više od dva sata, a prepustio mu je ukupno pet gemova na meču.

Imao je Đoković seriju od devet osvojenih gemova zaredom, napravio je čak šest brejkova, a da pritom rivalu nije dopustio nijednu brejk loptu da ima. Sve u svemu, bila je to surova domincaija Srbina.

Ubrzo po završetku meča se na društvenim mrežama proširila teorija da je Novak bio izuzetno motivisan zbog reči koje je prošle godine izgovarao De Minor dok je naš as bio u migrantskom zatvoru.

- Ukoliko želiš da uđeš u zemlju, dve doze vakcine i tu si. Australijanci su prošli kroz mnogo toga zbog korone, a od igrača se oduzima momenat i posvećenje tenisu - govorio je tada Australijanac, kome se Nole sada osvetio sa kamatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading