ĐOKOVIĆ SE PREDAO RUBLJOVU I OSTAO BEZ TITULE: Posle KORONA HORORA u Australiji, HLADAN TUŠ za hiljade srpskih navijača! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.01.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko upozorenje za Noleta uoči četvrtfinalnog klasika u Melburnu!

ĐOKOVIĆ SE PREDAO RUBLJOVU I OSTAO BEZ TITULE: Posle KORONA HORORA u Australiji, HLADAN TUŠ za hiljade srpskih navijača! (VIDEO)

Foto: Starsport

Đoković i Rubljov

Devetostruki šampion Melburna Novak Đoković sastaće se u četvrtfinalu Australijan opena sa ruskim teniserom Andrejom Rubljovim, a navijači u Srbiji još uvek pamte njihov međusobni duel odigran proleća 2022. godine.

Nole je tada izgubio beogradsko finale, pred više hiljada navijača na Dorćolu, sa 2:1, a po setovima je bilo 6:2, 6:7, 6:0.

Srbin je tada još uvek tražio pravu formu, posle deportacije iz Australije, ali i činjenice da nije mogao da nastupi na nekoliko turnira jer nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

Andrej je lako dobio prvi set, drugi je izgubio u taj-brejku, a onda se Novak potpuno "raspao" u trećem, pa je sa nulom "predao" titulu ruskom igraču.

Ipak, oni će u sredu ukrstiti rekete na australijskom tlu, a Srbi očekuju potpuno drugačiji ishod. Đoković pet godina nije osetio gorčinu poraza na najmenjem kontinentu, pobedonosni niz na Otvorenom prvenstvu Australije produžio je na 25, a protiv Aleksa De Minora pokazao je da je i povreda zalečena, bar za sada...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading