PRETNJA ĐOKOVIĆU: PAKAO u Melburnu - Australijanac poslao SNAŽNU poruku srpskom asu!

Autor:

Sport

21.01.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se Đokoviću svideti ove reči.

PRETNJA ĐOKOVIĆU: PAKAO u Melburnu - Australijanac poslao SNAŽNU poruku srpskom asu!

Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se u osminu finala turnira u Melburnu, pošto je danas savladao Bendžamina Bonzija sa 3:0.

Na taj način, De Minor je ostao jedini Australijanac u glavnom žrebu, pa je jasno da će publika u Melburn parku najviše pratiti njegove mečeve do kraja, sve dok De Minor bude u žrebu.

U narednom kolu ga očekuje duel sa pobednikom susreta u kom se sastaju Novak Đoković i Grigor Dimitrov, a De Minor je poslao srpskog teniseru jasnu poruku.

- Slušajte, ne želim da se previše bavim tom povredom. Na kraju krajeva, Đoković je jedan od najboljih igrača na svetu – i nameravam da odigram svoj najbolji tenis i stanem sa čvrstim stavom na teren. Postaraću se da mu meč učinim što težim moguće – i primenim neposredna iskustva i raspoloženje iz prethodnih pobeda - preti De Minor.

Foto: Tanjug/AP

Aleks de Minor, australijski teniser

Australijanac je dodao i da očekuje veliku podršku publike i da će se dobro provesti na terenu.

- Ono što je sigurno je da u taj meč neću ući stidljivo, neću pristupiti ovoj mogućnosti sa bojaznošću – jer su takvi mečevi ono što priželjkujem. Napaliću se, i uz podršku publike – sigurno ću se dobro provesti na terenu - nagoveštava Australijanac.

Ipak, da bi došlo do duela između De Minora i Đokovića potrebno je da srpski igrač savlada Dimitrova, a taj meč možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading