NAJBIZARNIJI DOGAĐAJ U MELBURNU: Ovo se NIKADA nije desilo - ceo svet se SMEJE Amerikanki! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.01.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena viđena je u duelu drugog kola.

NAJBIZARNIJI DOGAĐAJ U MELBURNU: Ovo se NIKADA nije desilo - ceo svet se SMEJE Amerikanki! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/AustralianOpen

Američka teniserka Danijel Kolins, aktuelna vicešampionka turnira u Melburnu, plasirala se u treće kolo Australijan opena nakon što je sa 2:1 (6:7, 6:2, 7:6) savladala Čehinju Karolinu Muhovu.

Na taj način je Kolinsova nastavila da bude učesnica ovog turnira, što joj je od ogromne važnosti, pošto brani čak 1200 WTA bodova koje je osvojila prošle sezone. Ipak, osim njene pobede, meč je obeležila bizarna scena viđena pred sam kraj trećeg dela igre.

Naime, odlučujući taj-brejk u trećem setu se igra do deset dobijenih poena, a ne do sedam, kako je inače slučaj. Ipak, američka teniserka to očigledno nije znala, ili je samo zaboravila na to pravilo, pa je nakon osvojenog sedmog poena u poslednjem gemu meča počela da slavi.

Ipak, njeno radovanje nije trajalo dugo, pošto joj je glavni sudija meča nakon nekoliko sekundi objašnjavanja ukazao na to da se u odlučujućem taj-brejku igra do deset poena. Kada je shvatila šta se desilo, Kolinsova je počela da se smeje, baš kao i svi prisutni gledaoci.

Na kraju, ovo nije previše uticalo na Amerikanku, koja je sa 10:6 rešila taj deo igre u svoju korist i plasirala se dalje.

Sada je u trećem kolu čeka susret sa Elenom Ribakinom, aktuelnom šampionkom Vimbldona. Do sada su se u karijeri sastajale dva puta, a obe teniserke su upisale po jedan trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading