KRAJ ZA VELIKOG FAVORITA: Sjajna vest za Novakovog OGROMNOG rivala!

Autor:

Sport

18.01.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan nosilac koji je završio takmičenje u Melburnu.

KRAJ ZA VELIKOG FAVORITA: Sjajna vest za Novakovog OGROMNOG rivala!

Foto: Tanjug/AP

Broj nosilaca koji su ispali u prva tri dana na Australijan openu je sve veći, a od skora je taj broj povećan za još jedan.

Talon Grikspor savladao je svoj zemljaka Botika van de Zandšlupa sa 3:0 u setovima, pa je na taj način 32. nosilac završio svoj nastup u Melburnu već u drugom kolu.

Interesantno je da je Grikspor sva tri seta dobio rezultatom 6:4, a po jedan brejk prednosti u svakom setu mu je bio dovoljan za novi trijumf u Melburn parku. U prva dva seta mu je bio dovoljan samo po jedan brejk, dok je u trećem viđena malo veća borba. Van de Zandšlup je stigao do prednosti od 2:0, ali je Grikspor brzo izjednačio, a zatim i novim brejkom zaključio meč.

Foto: Tanjug/AP

Talon Grikspor, naredni rival Stefanosa Cicipasa

U narednom, trećem kolu, Talon Grikspor će se sastati sa Stefanosom Cicipasom, koji je svakako jedan od glavnih Novakovih izazivača u Melburnu. On je u prvom meču savladao Kventina Alisa, dok je u drugom kolu domaćem Hiđikati prepustio samo pet gemova, pa je jasno poručio da je u Australiju stigao sa najvećim ambicijama.

Pobednik tog susreta će se u osmini finala sastati sa pobednikom meča u kome se sastaju Janik Siner, jedan od favorita iz senke, i Marton Fucovič, najboljeplasirani mađarski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading