PRVI SNIMCI BRAJANA VOLŠA NAKON OPTUŽBI ZA UBISTVO SRPKINJE: Sa lisicama na rukama doveden u sud - za sat vremena će se izjasniti o zločinu nad Anom (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

18.01.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš je u pratnji dvojice policajaca uveden u zgradu suda u Bostonu.

PRVI SNIMCI BRAJANA VOLŠA NAKON OPTUŽBI ZA UBISTVO SRPKINJE: Sa lisicama na rukama doveden u sud - za sat vremena će se izjasniti o zločinu nad Anom (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Brajan Volš optužen za ubistvo Ane Volš

Brajan Volš osumnjičeni za ubistvo Beograđanke Ane, sproveden je upravo u zgradu Okružnog suda u Bostonu.

Na snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, Brajana izvode iz policiskog vozila i u pratnji dvojice policajaca biva uveden u zgradu suda.

On će za manje od sat vremena biti sproveden na saslušanje.

Da podsetimo, Brajan Volš (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Volš (39) za Novu godinu, u vreme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sekire.

- Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Volš će biti izveden pred sud zbog optužbe za ubistvo - rekao je Majkl V. Moreisei, okružni tužilac Norfolka, u video izjavi juče.

Volš je sudeći po detaljima koji se mogu videti iz naloga za njegovo privođenje sklonjen iza rešetaka kako ne bi ometao istragu, uništavao dokaze ili uticao na svedoke.

- Nakon saslušanja, sud utvrđuje da postoji dobar razlog na osnovu brojnih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prirodu slučaja, vrstu informacija i interesa koji su uključeni, obima uticaja na interes zajednice, ustavna prava... da je opravdan stepen, trajanje i način na koji je priveden, a koji je odredio sud, kako bi se zaštitio gorenavedeni interes - navodi se u ovom nalogu suda u Kvinsi distriktu i dodaje:

- Na osnovu pregleda materijala i informacija iznetih u zahtevu Commonvealths-a koji je potkrijepljen izjavama pod zakletvom, ovaj sud nalazi razlog za zaštitu sledećih interesa: poverljivost tekuće policijske istrage, uključujući tajnost velike porote, potreba da se spreči uništavanje dokaza koji nisu obezbeđeni, uključujući svedočenje svedoka, i žrtve i interese privatnosti svedoka.

Brajan Volš uhapšen je prošle nedelje zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading