PRVA FOTOGRAFIJA BRAJANA VOLŠA NAKON UBISTVA SRPKINJE? Prijavio Anin nestanak, pa izašao sa rukama u džepovima pred novinare (FOTO)

Autor:

Hronika

18.01.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš je snimljen 5. januara, dan nakon prijave nestanka Ane Volš, a tri dana pre njegovog hapšenja za ometanje istrage.

PRVA FOTOGRAFIJA BRAJANA VOLŠA NAKON UBISTVA SRPKINJE? Prijavio Anin nestanak, pa izašao sa rukama u džepovima pred novinare (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Instagram

Brajan Volš osumnjičen da je umešan u nestanak supruge Ane

Novinar portala Boston25 objavio je prvu fotografiju Brajana Volša nakon prijave da je njegova supruga Ana Volš nestala.

Reporter je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju koja je nastala ispred kuće Volšovih u Kohasetu. 

Kako je novinar naveo, Brajan je snimljen 5. januara, dan nakon prijave nestanka, a tri dana pre njegovog hapšenja za ometanje istrage.

- Brajan Volš nas je dočekao ispred porodične kuće u Kohasetu, ali je odbio da komentariše nestanak žene. Uhapšen je tri dana kasnije zbog obmanjivanja policije - napisao je Drju Karedas, prenose Novosti.

Foto: Printscreen/Twitter/Drew Karedes

Prva Fotografija Brajana Volš nakon Aninog nestanka

Brajan, koliko se može primetiti na objavljenoj fotografiji, ima na sebi svetle pantalone i taman džemper, a ispred novinara stajao je, kako se čini, sa rukama u džepovima. 

Na Tviteru su se pojavile i fotografije Brajana Volša koje su snimljene pre skoro četiri godine kada je bio optužen za prevaru vezanu za umetnička dela.

Foto: Printscreen/Twitter/Drew Karedes

Brajan Volš prilikom hapšenja zbog prevare

Da podsetimo, Brajan Volš (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Volš (39) za Novu godinu, u vreme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sekire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading