JEDAN DETALJ SA PROSLAVE NOVE GODINE U KUĆI VOLŠOVIH BIO JE JAKO ČUDAN: Anina prijateljica veruje da su fotografije DOKAZ! Da li je Brajan sve isplanirao?

Autor:

Hronika

15.01.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Ane Volš je primetila važan detalj sa proslave Nove godine u njihovoj kući i misli da to nešto znači.

JEDAN DETALJ SA PROSLAVE NOVE GODINE U KUĆI VOLŠOVIH BIO JE JAKO ČUDAN: Anina prijateljica veruje da su fotografije DOKAZ! Da li je Brajan sve isplanirao?

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Nataša Skaj o Ani Volš i Brajanu Volšu

Nataša Skaj, drugarica nestale Srpkinje Ane Volš (39), u intervjuu za "Foks" otkrila je informacije koje bi mogle da bace novo svetlo na čitav slučaj.

Nataša je rekla da joj je prijatelj preneo da se Brajan Volš (46), Anin muž, ne nalazi ni na jednoj fotografiji sa proslave Nove godine u njihovoj kući u Kohasetu

- Čudno mi je to što je fotografisao sve prisutne, a njega nema ni na jednoj fotogafiji. Ne bih da spekulišem, ali to sigurno nešto znači - rekla je Nataša. 

Da podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara oko 4.30 sati. Njen muž Brajan nestanak je prijavio tri dana kasnije, odnosno 4. januara. Uhapšen je 8. januara zbog sumnje da je policiji davao lažne informacije o nestanku svoje supruge. 

On se izjasnio da nije kriv i zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara. Od kada je muž Brajan prijavio Anin nestanak, javnost je upirala prstom u njega, a ono što su pronašli istražitelji u Americi nikako mu ne ide u prilog.

- U podrumu kuće Volšovih pronađeni su tragovi krvi i okrvavljeni nož, a kasnije je na deponiji u blizini kuće Brajanove majke pronađena i krvava sekira, zatim testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje - podaci su policije.

U Brajanovom autu su takođe nađeni određeni tragovi, a snimci sa sigurnosnih kamera otkrili su da je on u vreme Aninog nestanka za 450 dolara kupio sredstva za čišćenje, ali i to da je lagao policiju o svom kretanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading