OTKRIVAMO! DALILA I GASTOZ KRIJU DA SU U VEZI: Ovo su svi detalji, imali su seks u SKRIVENOJ PROSTORIJI noćnog kluba!

Autor:

Zabava

15.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je posle večere u restoranu došao u lokal s Vukom Mobom i nekoliko prijatelja, a kad je alkohol odradio svoje, više se nisu krili!

OTKRIVAMO! DALILA I GASTOZ KRIJU DA SU U VEZI: Ovo su svi detalji, imali su seks u SKRIVENOJ PROSTORIJI noćnog kluba!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

 

Bivši rijaliti-učesnici Dalila Dragojević i Nenad Marinković Gastoz kriju od javnosti da su u vezi, a kako Republika ekskluzivno saznaje, afera traje već nekoliko dana. Da ih nije bilo briga da li će ih neko videti, govorilo je i njihovo raskalašno ponašanje, vaćarenje i odlazak u skrivenu prostoriju izvesnog noćnog kluba.


Naime, par se odao početkom godine u javnosti, kada su u jedan noćni klub u centru Beograda došli držeći se za ruke, a onda se pred svima zanosno ljubili i vatali. Kako smo saznali, s Dalilom i Nenadom u klub je došao i reper Vuk Mob s nekoliko prijatelja, pa je provod trajao do kasnih sati.

- Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se posle ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa - priča nam na početku izvor koji je bio na licu mesta.


Kako smo dalje saznali, Dalila i Nenad skroz su se odali kad su iz separea otišli u sobu za iznajmljivanje u pomenutom klubu, a koje se isključivo koriste za seks-kombinacije.

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz sa Dalilom se osamio u sobi kluba za iznajmljivanje

 


- U tom lokalu postoje sobe koje gosti mogu da iznajme. Tamo obično idu parovi koji imaju kombinacije, šeme i slično. Dobijete ključ i niko vas ne uznemirava. Dalila i Gastoz su se zadržali dvadesetak minuta u sobi. Kad su izašli, ona je bila sva raščupana, pa je bilo jasno da su ušli da se malo više opuste - priča izvor i dodaje:


- Kasnije, kad je već bila velika gužva, nisu se ni krili. Pipkali su se i ljubili u separeu, mnogi su komentarisali da si uzimali psihoaktivne supstance jer su im oči bile crvene. Ponašali su se kao deca. Dalila u jednom trenutku nije mogla da stoji na nogama, nekoliko puta su je prijatelji pridržavali da ne padne. Ostali su do fajronta, da bi, na kraju, taksi ponovo došao po njih. Gastoz je prvo odvezao Dalilu, Vuk je s prijateljima otišao drugim vozilom, a onda se snimao bez nje u kolima. Dogovor je bio da ništa ne kače iz provoda na društvene mreže, pa su oboje to poštovali.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dalilom i Nenadom da bismo ih pitali za više detalja, ali se oni nisu javljali na brojeve telefona poznate redakciji.

 


I Dejan Dragojević našao zamenu


Dalilin bivši partner Dejan Dragojević takođe odnedavno uživa u novoj vezi s devojkom koja ne voli da se eksponira u javnosti, pa joj se lice ne vidi na slikama koje on objavljuje na društvene mreže, a na kojima se vidi kako se ljube. Par se pre nekoliko dana pojavio na nastupu Jelene Karleuše u Beogradu i slavio doček srpske Nove godine. Dejan je nasmejano pozirao foto-reporterima, a njegova izabranica je sve vreme tašnom i rukama pokušavala da sakrije lice.

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading