POZNATI BEOGRADSKI ADVOKAT NAPADNUT NA KALEMEGDANU: Na Šeru nasrnula dvojica mladića - tužilaštvo traži da se ispitaju sve okolnosti!

Autor:

Hronika

15.01.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalog tužilaštva je dat nakon pisanja medija da je Todorović preksinoć napadnut na Kalemegdanu.

POZNATI BEOGRADSKI ADVOKAT NAPADNUT NA KALEMEGDANU: Na Šeru nasrnula dvojica mladića - tužilaštvo traži da se ispitaju sve okolnosti!

Foto: Printskrin

Miroslav Todorović Šera

Miroslav Todorović Šera, beogradski advokat i nekadašnji sudija u Palati pravde, napadnut je u petak oko 19 sati na Kalemegdanu, a Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je da se ispitaju sve okolnosti napada. Advokat je tom prilikom zadobio povrede glave, a njega su napala dvojica mladića.

- Kontakt tačka za napad na advokate u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu dao je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da hitno utvrdi sve okolnosti u vezi sa napadom na advokata Miroslava Todorovića Šeru. Potrebno je da se pribave sva obaveštenja, obavi razgovor sa advokatom bez odlaganja, da se policiji naloži da otkrije eventualnog učinioca krivičnog dela i da o svemu u što kraćem roku obavesti Više javno tužilaštvo u Beogradu - navelo je Više javnog tužilaštvo.

Nalog je dat nakon pisanja medija da je Todorović preksinoć napadnut na Kalemegdanu.

Da podsetimo, kako su mediji preneli, advokata su napali u nameri da ga opljačkaju.

Todorović je zadobio teške povrede glave, kada su ga napala dvojica mladića sa namerom da ga opljačkaju. Todorović je rekao da mu je posle napada gotovo oduzeta leva ruka, kao i čitava ta strana tela.

- Jedva sam preživeo. Šetao sam, kao i svake večeri, svojom redovnom turom, jer sam dijabetičar. U trenutku kada sam se od Kule Nebojše stepenicama penjao prema gornjem gradu odjednom sam osetio snažan udarac otpozadi po glavi. Pao sam i rasekao se. Video sam dvojicu mladića. U tom momentu, drugi mladić me je snažno šutnuo nogom u glavu. Koliko je udarac bio jak, svedoči i šara od patike koja mi je ostala kao ožiljak na glavi - ispričao je nakon napada Todorović.

Todorović kaže da su napadači sve vreme vikali "Daj pare, daj pare".

- Kod sebe sam imao oko 500 evra i dao bi ih im, ali nisam mogao da se pomerim. Bio sam na zemlji. Počeo sam da zapomažem i dozivam "U pomoć". Video sam da je gore iznad treći mladić sve posmatrao i očigledno je neko naišao, pa su napadači počeli da beže. Nisu uspeli da uzmu novac, a ja sam se jedva posle toga odvukao do kuće - kazao je Todorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading