ZNALO SE KO JE "NOSIO PANTALONE U PORODICI": Isplivali novi detalji o vezi Ane i Brajana Volša - prijatelji otkrili SVE, Srpkinja doživela nervni slom, pa nestala!

Autor:

Hronika

15.01.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš je, prema rečima prijatelja, doživela potpuno rasulo, a onda je nestala.

ZNALO SE KO JE "NOSIO PANTALONE U PORODICI": Isplivali novi detalji o vezi Ane i Brajana Volša - prijatelji otkrili SVE, Srpkinja doživela nervni slom, pa nestala!

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa suprugom Brajanom

Bivši stanari Beograđanke koja je nestala, Ane Volš, i njenog supruga Brajana Volša progovorili su o Srpkinji, njenoj ličnosti i ponašanju prema mužu, koji je uhapšen zbog ometanja istrage nakon njenog nestanka.

Kako tvrde Majk i Mendi Silva, bivši stanari Volšovih, videli su kako se Ana srušila i doživela nervni slom neposredno pre nestanka.

Skroz drugačija Ana

- Bila je kao neka sasvim druga Ana - ispričala je Mendi Silva za američke medije i dodala da se to dogodilo u trenutku kad su se ona i njen muž videli s Volšovima krajem prošlog meseca.

Naime, Ana i Brajan su želeli da prodaju stan koji su Majk i Mendi iznajmljivali od njih skoro četiri godine i tada je došlo do rasprave, a Ana je, prema rečima prijatelja, doživela potpuno rasulo, prenosi Kurir.

Majk Silva, izvođač radova, rekao je da je osam godina radio na šest imanja u Masačusetsu koja su posedovali Volšovi. On i Mendi dobili su nižu kiriju za stan u zamenu za njegov rad.

Kako Majk tvrdi, Volšovi mu i dalje duguju 2.500 dolara za posao koji je obavio na njihovom imanju u Linu, a osvrnuo se i na poruke koje je poslao Ani i Brajanu u novogodišnjoj noći, ali ni od koga nije dobio odgovor do 2. januara.

- Poslao mi je poruku da se izvinjava što nije odmah odgovorio i da je izgubio telefon, da mu ga je sin zaturio i da ga je tad pronašao - priseća se Majk i dodaje da je tek kasnije, kad je saznao da je Ana nestala, bio šokiran takvim Brajanovim odgovorom.

- Nisam mogao da verujem da mi nije rekao: "Izvinite zbog kašnjenja. Moja žena je nestala. Jeste li se čuli s njom?", ili bilo šta slično tome.

Kad pogleda unazad, nastavio je Majk, jasno mu je da je Ana, rođena Srpkinja s moćnim poslom u Vašingtonu, u kompaniji za luksuzne nekretnine, "nosila pantalone u porodici".

Brajan sa ogrtačem

- Ana je često muža omalovažavala komentarima poput: "Brajan je kao devojčica, kad se ogrebe, plače kao devojčica" i slično. Nije bilo prijatno, ali nisam siguran koliko je njemu to smetalo - ispričao je Majk.

Brajan se Majku i Mendi predstavio kao investitor.

- Bio je u ogrtaču u svojoj kući sve vreme dok smo mi tamo radili - rekao je Majk, napominjući da nije znao da je Brajan zapravo u kućnom pritvoru.

Govoreći o Aninom ponašanju, Majk i Mendi su je uporedili s najpoznatijim ženama sveta.

- Znate Kejt Midlton, Megan Markl ili kraljicu? Predstavljaju se i ponašaju se veoma profesionalno, to je bila Ana - rekla je Mendi i nastavila:

- Ali kad smo lupili šakom o sto i rekli: "Ne, ne možete nam to učiniti", i uzvratili smo, bilo je kao da gledamo Britni Spirs kad se slomila pošto je Džastin Timberlejk raskinuo s njom. To nije bilo normalno.

Dve nedelje drame

Da podsetimo, Ana je poslednji put viđena u porodičnom domu 1. januara, a Brajan Volš uhapšen je 8. januara i optužen da je doveo u zabludu istragu o njenom nestanku.

On se izjasnio da nije kriv i zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara. Od kada je muž Brajan prijavio Anin nestanak, javnost je upirala prstom u njega, a ono što su pronašli istražitelji u Americi nikako mu ne ide u prilog.

- U podrumu kuće Volšovih pronađeni su tragovi krvi i okrvavljeni nož, a kasnije je na deponiji u blizini kuće Brajanove majke pronađena i krvava sekira, zatim testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje - podaci su policije.

U Brajanovom autu su takođe nađeni određeni tragovi, a snimci sa sigurnosnih kamera otkrili su da je on u vreme Aninog nestanka za 450 dolara kupio sredstva za čišćenje, ali i to da je lagao policiju o svom kretanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading