DANAS JE SVAKO ZVEZDA! Ivana Peter potkačila mlađe kolege i način na koji postaju poznati, pa priznala da ima SUKOBA u žiriju Zvezda Granda! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters otkrila je da li se više zarađivalo devedesetih ili danas.

Kako kaže, drugi krug takmičenja je iskristalisao kandidate i da se već sada može jasno videti ko je kakav takmičar, kao i da su sve bolji. Ona je otkrila i da li postoje određena neslaganja među žirijem.

- Pravo da ti kažem ne bavim se njihovim igrarijama, to je njihov posao i šouprogram. Neslaganja su nekako i normalna - rekla je Ivana, pa dodala da medije ne prati, već samo prati platforme za gledanje filmova.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Peters o Zvezdama Granda

Poznato je da je dugo godina bila član grupe ''Tap 011'', pa je sada progovorila o grupi i da li se čuje sa ostalim članovima.

- Imamo nešto novo od pre pandemije, pa nam je bilo neprijatno da izbacimo jer se pominju doktori i vakcine, tako je Milan napisao i onda je krenula pandemija i bilo nam je bezveze da izađemo sa tom pesmom. Ali pesma je spremna, samo čekamo da je lansiramo.

Ivana je otkrila i zbog čega je nema u medijima i zašto se povukla iz javnosti.

- Ja sam u medijima kada imam šta da kažem, kada imam da pokažem novu pesmu, kada ''Negativ'' izbaci novi album, sprema ''Negativ'' pesme u fulu, imamo nove članove. Imam dosta nastupa koje ljudi i ne proprate, jer se sve prebacilo na mreže. Nije mi krivo, drugačije je i na to se treba naviknuti.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Peters o Tap 011

- Mislim da je na estradi sada lakše, ali ne znači da je bolje. Mislim da je nekada bilo ili te posluži sreća ili talenat, a sada je svako zvezda i svako može da bude zvezda i to je okej, ali to ne znači da će ostati zvezda - iskrena je pevačica i otkriva kada je više moglo da se zaradi:

- Nisam poredila cifre, ali zavisi koliko si kvalitetan i koliko radiš, možeš da zaradiš i tada i sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading