SENZACIJA! Srbija saznala NEVEROVATNU vest tokom trajanja Australijan opena!

Autor:

Sport

18.01.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska četa u Melburnu će biti bogatija za još dvojicu učesnika.

SENZACIJA! Srbija saznala NEVEROVATNU vest tokom trajanja Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

"Rod Lejver" arena

Srbija će imati još predstavnika na Australijan openu, pošto su braća Sabanov, Matej i Ivan ušli u glavni žreb Australijan opena, pa će dobiti priliku da nastupaju na prvom grend slemu u sezoni.

Njih dvojica su čekala jedno odustajanje, kako bi po renkingu stekli pravo da učestvuju na najvećoj smotri, a to se upravo i desilo nakon što su se Ilja Ivaška i Oskar Ote povukli iz glavnog žreba, pa su na njihovo mesto ušli Matej i Ivan Sabanov.

Foto: Starsport

Ivan i Matej Sabanov

Oni će se u prvom kolu sastati sa Tomislavom Brkićem, teniserom iz Bosne i Hercegovine, i njegovim partnerom Gonzalom Eskobarom, koji je poreklom iz Ekvadora. Ukoliko prođu dalje čeka ih mogući duel sa 11. nosiocima na turniru, a to su Džejmi Marej i Majkl Venus.

Jos dvoje Srba će nas predstavljati u dublu u Melburnu. Nikola Ćaćić igra u kombinaciji sa iskusnim Aisam Ul Hakom Kurešijem, dok će Dušan Lajović činiti dubl par sa Aslanom Karacevim. Ćaćić i Kureši u prvom kolu igraju protiv dubla Kabral/Sousa, a Lajović i Karacev igraju protiv Gonzaleza i Rodžera-Vaslana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading