POVREDA JE IPAK BILA JAČA: Kraj SNA u Melburnu!

Autor:

Sport

16.01.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski as najavljivao čudo, povređen ipak nije mogao do podviga na Australijan openu.

POVREDA JE IPAK BILA JAČA: Kraj SNA u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Drejper

Britanac Džek Drejper pružio je fenomenalan otpor Rafaelu Nadalu u 1. kolu Australijan opena, ali je ipak eliminisan u četiri seta. Rafa je trijumfovao sa 7:5, 2:6, 6:4, 6:1, ali bi, po mnogima, ishod bio drugačiji da 21-godišnjak iz Satona nije mučio muku sa povredom.

Naime, Drejper je u trećem periodu igre, pri rezultatu 4:1 u korist Španca, morao da zatraži medicinski tajm-aut, jer se otežano kretao usled povrede abdomena.

 

 

Nakon, što mu je ukazana pomoć zaigrao je sjajno, vrativši se u treći set, ali je na kraju ipak poklekao pred favorizovanim rivalom.

Priznanje protivniku, posle pobede, odao je i vlasnik 22 Grend slem titule.

- Drejper je mlad, poseduje moć i verujem da je pred njim blistava budućnost - glasila je džentlmenska poruka Rafe Džeku.

 

 

Nadala u drugoj rundi Otvorenog prvenstva Australije čeka dvoboj sa Amerikancem Mekenzijem Mekdonaldom koji je na programu u sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading