TROGODIŠNJE DETE POVREĐENO U UDESU KOD ČAČKA! Vozač koji je izazvao nesreću bio PIJAN!

Autor:

Hronika

16.01.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje ljudi povređeno, majka i dete smešteni na intenzivnu negu.

TROGODIŠNJE DETE POVREĐENO U UDESU KOD ČAČKA! Vozač koji je izazvao nesreću bio PIJAN!

Foto: RINA

Tokom ranih jutarnjih sati, na magistralnom putu Čačak - Kraljevo u blizini sela Mojsinje dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarila dva putnička vozila. U ovom udesu povređena su tri lica.

 - Jutros su u Urgentno-prijemnu službu primljena tri lica sa povredama dobijenim u saobraćajnom udesu. Radi se o dvoje punoletnih lica i jednom detetu starom tri godine. U toku je opservacija hospitalizovanih pacijenata - potvrdila je za agenciju RINA, v.d. pr-a čačanske bolnice Jovana Luković.

Na odeljenju intenzivne nege smešteni su majka i dete starosti tri godine.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač koji je izazvao udes bio je pod dejstvom alkohola.

Sve tačne okolnosti koje su dovele do ovog saobraćajnog incidenta utvrdiće nadležni.

Usled ovog udesa na Ibarskoj magistrali došlo je do zastoja u saobraćaju i forminjanja dugačkih kolona vozila.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao trinaestogodišnji dečak dogodila se sinoć u Somboru. Njega je usmrtio Andrej G. (24) koji je nakon nesreće alkotestiran i utvrđeno je da je imao 0.94 promila alkohola u krvi.

Nesreća se dogodila u Ulici Bezdanski put, kada je dečaka koji je vozio bicikl udario automobil, čiji je vozač potom pobegao sa lica mesta. Dečak je sa teškim povredama prevezen u bolnicu gde je, uprkos naporima lekara, nešto posle 18 časova preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading