ISTO KAO PROŠLE GODINE: Srbija bez predstavnika na Australijan openu!

Autor:

Sport

12.01.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poražavajuće.

ISTO KAO PROŠLE GODINE: Srbija bez predstavnika na Australijan openu!

Foto: tanjug/AP

Srbija po drugi put u nizu neće imati predstavnika na Australijan openu u ženskom singlu.

Kao što je poznato, Olga Danilović je poražena u finalu kvalifikacija za prvi Grend slem sezone, pa je propala i poslednja šansa da se domognemo glavnog žreba u ženskoj konkurenciji.

Slična situacija dogodila se i 2022. godine, kada je, tada najbolja srpska teniserka, Nina Stojanović stala u 2. kolu kvalifikacija, te je Srbija ostala bez ženskog predstavnika u Melburnu.

Republika

Foto: Starsport

Olga Danilović

Ovo je samo još jedan pokazatelj da je ženski tenis u žestokom padu i da su ona vremena, kada smo imali šampionke poput Ane Ivanović i Jelene Janković, sada daleka prošlost.

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić je povređena, ali ni ona ne bi mogla na AO bez kvalifikacija, pošto se trenutno nalazi na 116. poziciji.

Nadamo se da će se situacija promeniti već na Rolan Garosu i da će tada neka srpska predstavnica osvetlati obraz nacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading