VELEOBRT - KAD PRE? Sjajna vest za Zvezdu - Argentinac će igrati protiv Monaka!

Autor:

Sport

12.01.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu se predviđala duga pauza, ipak se vraća na parket.

VELEOBRT - KAD PRE? Sjajna vest za Zvezdu - Argentinac će igrati protiv Monaka!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova dočekuju Monako u dvorani "Aleksandar Nikolić", a na parket bi večeras trebalo da se vrati sjajni Argentinac Luka Vildoza.

Jedan od najboljih igrača crveno-belih doživeo je povredu zadnje lože 30. decembra, u porazu od Barselone, a prve procene su govorile da ga čeka tronedeljna pauza.

Ipak, Vildozin oporavak je tekao brže od očekivanog, pa će najverovatnije biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima da savadaju četu trenera Saše Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Ivanoviću laknulo - vraća se Vildoza?

Podsetimo da argentinski organizator igre beleži sjajne brojke u eliti sa prosekom od preko 14 poena i nešto više od četiri asistencije po utakmici sa odličnih 42,3% šuta za tri.

Klub sa Malog Kalemegdana ima imperativ pobede protiv Francuza, nakon teškog poraza od Real Madrida u utorak u Pioniru, kako bi zadržao korak za timovima koji su u Top 8 zoni Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading