MOŽE LI ZVEZDA DA SE OSVETI OBRADOVIĆU? Admiral Nelson podigao "delije" na noge pred Monako!

Autor:

Sport

12.01.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion želi da se osveti bivšem treneru što ih je ojadio kad je napustio Mali Kalemegdan, kao i da posle pet godina zabeleži pobedu protiv tima iz kneževine.

MOŽE LI ZVEZDA DA SE OSVETI OBRADOVIĆU? Admiral Nelson podigao "delije" na noge pred Monako!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde udaraju na ljutog neprijatelja i negativnu tradiciju! Crveno-beli u četvrtak (19.00, Sport klub 1) dočekuju ekipu Monaka u 19. kolu Evrolige, na čijem se kormilu nalazi Saša Obradović. Iskusni trener ostao je u ružnom sećanju klubu s Malog Kalemegdana. Naime, on je tužio srpskog šampiona BAT 2020, nakon što je dobio otkaz posle svega četiri meseca provedenih na klupi Zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

 

Crveno-beli su na kraju morali da mu isplate ugovor za dve godine u visini od 645.000 evra, kao i nagradu za Kup Radivoja Koraća, koji nije osvojio. Sašin potez veoma je razočarao delije, koje i dalje ne mogu da mu oproste kako se poneo prema klubu u kojem je ponikao.

SPREMNI ZA REVANŠ

Takođe, izabranici Duška Ivanovića pokušaće protiv Monaka i da se iskupe navijačima za ubedljiv poraz u prošlom kolu od Real Madrida (79:59). Nekadašnji košarkaš Zvezde i Monaka Demarkus Nelson u razgovoru za Srpski telegraf poručio je da crveno-beli mogu da iznenade klub iz kneževine.

- Zvezda igra dobro od dolaska novog trenera Duška Ivanovića. Tačno je da su u prošlom kolu zabeležili poraz, ali to nije strašno ako se uzme u obzir da zbog povrede ne igra Luka Vildoza, kao ni Fakundo Kampaco zbog registracije. Pored toga, bili su konkurentni protiv Reala, a verujem da mogu i da savladaju Monako. Posebno jer se igra pred domaćim navijačima. Svi znamo kakvu atmosferu prave delije, tako da je uz njih sve moguće i mnogo lakše - istakao je Nelson.

NEMA FAVORITA

Osim što crveno-beli žele da se revanširaju Obradoviću, pokušaće i da prekinu negativan niz protiv tima iz kneževine. Srpski klub zasad ima veoma negativan skor protiv Monaka pošto su na dosadašnjih šest duela uspeli da zabeleže samo jednu pobedu i to 2018.

- Svaka utakmica je priča za sebe i prošli rezultati nisu mnogo bitni. Evroliga je ove godine toliko izjednačena da svako svakog može da pobedi. Ne bih se mnogo obazirao na ranije utakmice i to uzimao kao neki parametar - poručio je ljubimac delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading