DUŠKO IVANOVIĆ PRIZNAO: To je moja greška!

Autor:

Sport

10.01.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz koji neće mnogo boleti crveno-bele.

DUŠKO IVANOVIĆ PRIZNAO: To je moja greška!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izneo je svoje utiske nakon poraza od Real Madrida u 18. kolu Evrolige rezultatom 59:79.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Duško Ivanović

- Nismo imali šansu da pobedimo večeras. Ključni momenat je bio kad smo imali razliku, kad su nam dali dve trojke lagane. Prestali smo da igramo, izgubili smo ideje. To je Madrid iskoristio. Kad su jednom uzeli prednost, više nismo mogli da se vratimo - rekao je Ivanović.

Jedan od novinara je konstatovao da je sve zavisilo od Nedovića, dok drugi nisu imali samopouzdanje da šutiraju.

- Ovo je ekipa koju mi imamo, tri igrača su mogla da igraju sa loptom. Nedović, Marković i Dobrić. Ostali mogu, ali ne znaju da igraju pik en rol. Nedović je to iskoristio kad je mogao, onda smo stali. Marković nije mogao više. Ne mogu da kritikujem svoje igrače.

Real je imao znatno veći broj skokova.

- Oni su malo viši od nas, prvo. Drugo, nismo dobro zagrađivali. Tavares je uzeo veliki broj skokova. Nije to bila razlika. Mi smo izgubili jer smo kod rezultata kad smo imali prednost, odigrali dve-tri loše odbrane. To nije greška igrača, to je moja greška - istakao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading